İSTANBUL / PENDİK - Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Anasınıfımız Yenişehir itfaiye merkezini ziyaret etti.

Kurum yetkililerine ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.

May

Berigel Köyü kitabının yazarı Sn. Ümmühan Musan’ ı ağırladık.

5. ve 6.sınıflar olarak okuduğumuz kitapta Aybars ve Aybala’ nın yaşadığı zorluklara rağmen yeni yaşamlarına uyum sağlamasına tanık olurken kitabın içine sindirilmiş milli ve manevi değerlerimizi tekrar hatırladık.

“Dünkü ayı, güneşi düşünmektense yeni günlere umutla bakmak galiba en iyisi” diyerek yaşama her zaman umutla bakmamızın önemini vurgulayan yazarımız etkili okuma ve yazma konularında öğrencilerimizle kısa bir söyleşi yaptı, daha sonra okuduğumuz kitap üzerine konuştuk ve programımızı sonlandırdık. Hafızalarımızda yer edecek güzel bir anıyla günümüzü tamamladık

Ailece Camideydik

Şule Yüksel Şenler KAİHL Ailesi olarak velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, dede, babanne, ananelerler, büyük küçük Aliya İzzet Begoviç Camisinde huşu içerisinde, inşirah dolu, bereketli bir ibadet gecesinde toplandık.

Kurra Hafız İbrahim Deniz Hocamıza ve ekibine bu bereketli akşam için teşekkür ederiz. Allah kabul etsin.

May

Değerli velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Şule Yüksel Şenler KAİHL Ailesi olarak "Ailece Camideyiz" etkinliğimize ailece hepiniz davetlisiniz.

*3 Mayıs Cuma Günü* Aliya İzzetbegoviç Camii'nde *akşam namazını birlikte eda etmek için toplanıyoruz.* Anne, babalar, büyükler, torunlar herkesi ailece camiye bekliyoruz Katılımınız bizler için ve çocuklarınız için çok önemli. Ailece Camide buluşuyoruz.

May

9/C Sınıfı öğrencilerimizle sosyal sorumluluk ve hayat boyu öğrenme sertifikasyon programı kapsamında Pendik Belediyesi ile işbirliği yaparak Türk-Macar Dostluk Parkı’nı temizledik.Bu çalışma ile tüm öğrencilerimizin çevreye karşı daha sorumlu, yardımsever ve faydalı bireyler olmasını hedefleyip farkındalık kazandırdık. Danışman Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Çedes projesi kapsamında haftanın en temiz sınıfı seçilerek kupa alan 9/C Sınıfımızla ödül kahvaltı programımız . Afiyet olsun.

May

11/E Sınıfı Sosyal Sorumluluk ve Hayatboyu Öğrenme Sertifikasyon Programı, 11/E sınıfı öğrencilerimiz anaokulu öğrencilerimiz ile hem akran desteği hem de değerler eğitiminde sosyal sorumluluk projesi uyguluyor. Bu ay ki konuları güzel ve çirkindi. Minik öğrencilerimize, 11-E Sınıfımıza ve Danışman Öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Nis

Müdürümüz Sn. Gülnur Çat, 7.'sini gerçekleştireceğimiz Hadis Yarışması ve TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için danışman öğretmenlerimizle yürütme toplantısı gerçekleştirdi.

Nis

11/E sınıfımızın sosyal sorumluluk projesi kapsamında  anaokulu ogrencileri ile kitap okuma ve değerlerin paylaşımı etkinliği yapıldı.

Nis

Okulumuzun düzenlenmiş olduğu Kadir Gecesi Programı , Kur'an Kerim tilaveti, dua, vaaz, ilahi dinletisi ile okulumuzda düzenlendi. Emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz. Rabbim bu gecenin hürmetine edilen duaları kabul eylesin.

Nis

Çedes projesi kapsamında en temiz sınıflarımızla Pendik Sülüntepe Bilim Merkezi ne faydalı ve eğlenceli etkinliklerin yer aldığı keyifli bir gezi gerçekleştirdik.

Mrt

Kütüphane haftasında çocuklarımızı kütüphane ile tanıştırdık, kitaplar okuduk, kütüphane kurallarını öğrendik .

Mrt

12/F sınıfımızın “Gelin Tanış Olalım” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Şehit Adil Büyükcengiz KAİHL ve Kurtköy Anadolu Lisesi misafir ögrenci ve öğretmenleri ile geleneksel iftar yemeğimizi şenlendirdik. Davetimizi kabul edip soframızı bereketlendirdikleri bu güzel akşam için @sehitadilbcaih ve @pendikkurtkoyanadolulisesi öğrenci, öğretmen ve idarecilerine teşekkür ederiz.

Mrt

EBS Şb. Başkanı Sn. Bilal DURAN geleneksel sınıf iftarları programımıza katılarak soframızı bereketlendirdi.

Programda ögretmenlerimize başarı belgeleri ve Hizmet Şeref belgeleri takdim edildi.

10 Şehir Bir Ramazan; ramazanda deprem şehirleri maket sergisi gezildi.

Sn. Bilal DURAN'a teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.