Mrt

“Su”; Berekettir, Şifadır, Temizliktir, Hayattır!

22 Mart Dünya Su Günü ve 21-26 Mart Orman Haftası Kutlu Olsun!

Dünya Su Günü ve Orman Haftası panolarımızın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bereketi, neşesi, maneviyatı bol üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz geleneksel sınıf iftarlarımız öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Soframızda bereketi ile var olan tüm misafirlerimize ve sınıflarını başında iftar açan;

5A LEMAN SAMANER

12C TUĞBA KAZDAL

12E CENGİZ AYSEL

12F BÜLENT ÇAVUŞ

olmak üzere katılan tüm sınıf öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bereketi bol, huzurlu iftar soframız🪔
Vakti Kuşanmak projesinde çetele tutan, Hadis Yarışmasına katılan, "On Şehir Bir Ramazan" maket sergisinde dereceye giren öğrencilerimiz, koordinatör öğretmenlerimiz ve idari amirlerimizle iftar sofrasında buluştuk. 🫖
Bereketi bol, huzurlu iftar soframızı şenlendiren başta tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere İdaremize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Allah razı olsun.🪔

Mrt

8-14 Mart Bilişim ve Teknoloji Haftasında EBA dijital materyallerini kullanarak panomuzu hazırladık.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Ramazan Sokağı etkinliğimiz, sergimiz, Hacivatımız Karagözümüz, sıcak sıcak pidemiz, teravih için hazır seccademiz ile sizleri "Geleneksel Sınıf İftarları" programımıza bekliyoruz.

Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.🪔

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!
Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve ahirete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Mrt

14 Mart Dünya Matematik ve Pi Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Pi Günü temalı pano ve kapı süsleme yarışmaları yapıldı.

9,10,11 ve 12. sınıflar arası Matematik Bilgi Yarışmasında sınıflar kıyasıya mücadele ettiler.

Mrt

Çedes ve İstanbul Öğrenci Meclisleri Projeleri Kapsamında öğrencilerimizle Eyüp Sultan Camii ve Türbesini ziyaret ettik.

Mrt

"Allah bu millete bir daha İstiklal marşı yazdırmasın"

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlu olsun.

HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Ramazan ayının bereketi hanenize, hoşgörüsü gönüllerinize, sabrı ruhunuza dolsun.

Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun.

Mrt

Ramazan-ı Şerif'in bereketi, huzur iklimi okulumuzu şenlendirdi. "10 Şehir Bir Ramazan" temalı, asrın felaketiyle sarsılan 10 ilimizin ramazan ayını karşılayışının maket sergisini hazırlayarak, iftar sofralarına misafir olduk.

Mrt

‘’Dünya nüfusunun yarısı kadındır, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir’’ Hasan el Benna.

Anasınıfımızın sürpriz Dünya Kadınlar Günü kutlaması için teşekkür ederiz.

Mrt

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden olan ve geçtiğimiz günlerde başarıyla ilk uçuşunu yapan KAAN ülkemizde büyük bir gurura vesile olduğu gibi dünyada da büyük yankı uyandırmıştır.

21 Şubat 2024 tarihinde saat 08:50’de ilk uçuşunu gerçekleştirerek 13 dakika havada kalan KAAN, yüksek hayatta kalma kabiliyetine haiz, güçlü ve atik özellikleriyle bir gurur projesi olarak ülkemizin kritik teknolojilerin tasarlandığı, geliştirildiği ve üretildiği bir merkez olması yolunda önemli bir eşiği aşmamızı sağlamıştır.

Türkiye'nin savunma sanayii stratejisinin en önemli ayağı olan yerlilik ve millîlik vurgusu, KAAN projesiyle yeni bir boyut kazanmış, KAAN' ın geliştirilmesi sürecinde Türk mühendislerinin bilgi birikimi ve tecrübeleri, ülkemizin bu alandaki yeteneklerini gözler önüne sermiştir.

Mrt

Sivil Savunma Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

“Fuat Sezgin’in hocası ona şu suali sormuş: Kaç dil biliyorsun? Fuat Hoca, az bildiklerini de ekleyerek “11 dil biliyorum” demiş.

“İlim adamı olmak için bu yeterli değil” demiş. Bunun üzerine kendini bir yıl bilmediği dilleri öğrenmeye vermiş ve onlarca dili daha hafızasına nakşetmiş.”

MEB Din Ögretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından başlatılan 5. sınıf Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil sınıflarımız️