Nis

Hedef 2023 kapsamında okulumuzda sınav kaygısı ve motivasyon semineri yapılmıştır.

May

Okulumuzda bu yıl Bilişim Haftası münasebetiyle pano hazırlayarak başladığımız sürecimiz, laboratuarda kodlama üzerine verilen bilgilendirme toplantılarıyla devam etti.

Mrt

Okulumuzda uygulanan Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef 2023 Projesi hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla pano hazırlanmıştır.

Ara

Mesleğinde kariyer sahibi bireylerle öğrencilerimizi oluşturmak için yüksek kimya mühendisi ilaç sektöründe birçok önemli firmanın koruyucu ve yöneticisi olan Ziya Gökçek hocamız ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Ara

Sınav takvimimizi görmek için linki tıklayınız.

Kas

Okulumuzda Hedef 2023 kapsamında tanıtım çalışmaları yapılmış afişler hazırlanmıştır. Hedef 2023 yolunda çalışmalarımız devam etmektedir.

Kas

Hedef 2023 üniversite hazırlık projesi kapsamında yapılacak çalışmalar Akademik Takip Komisyonu tarafından belirlenmiş olup Hedef 2023 planı hazırlanmıştır

Nis

2023 Nisan Ayı KTS faaliyetleri kapsamında etkili sınıf yönetimini oluşturan süreçler ve olumlu-olumsuz etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik yeni stratejiler incelenerek değerlendirildi.

Nis

Değerli öğrencilerimiz, okulumuzda DYK kurslarımız tüm hızı ile devam etmektedir. Devamlılığınız sınavlara hazırlık yolunda çok önemlidir.

Kas

Okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerine; Hedef YKS 2023 üniversite hazırlık programı tanıtılmıştır.

Kas

11 Kasım 2022 Cuma günü saat 10.30'da tüm sınıflarımızda Çök-Kapan-Tutun Tatbikatı yapılacaktır.

Ayrıca 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18.57'de tüm Türkiye'de aynı anda Çök-Kapan-Tutun Deprem Anı Tatbikatı yapıyoruz.

Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi tatbikata katılmaya davet ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 28 Ekim 2022 Cuma Günü saat 15.00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Toplantı yeter sayısı sağlanamadığı taktirde Genel Kurul, 31 Ekim 2022 Pazartesi saat 15.00' te aynı mekanda yapılacaktır.

Toplantı gündemi aşağıya çıkarılmış olup, toplantıya katılımınız bize onur verecektir.

Zeynep GÜL

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Adına

GÜNDEM MADDELERİ:

1.Açılış ve İstiklal Marşı

2.Divan Teşekkülü (Divan Başkanı ve Yazman Seçimi)

3.Okul Müdürünün açılış konuşması

4.Okul Aile Birliği Faaliyet raporunun okunması ve oylanması

5.Okul Aile Birliği Denetleme raporunun okunması ve oylanması

6.Tahmini Bütçenin Okunması ve Oylanması

7.Yeni yönetim kurulunun oluşturulması (5 Asil 5 Yedek)

8.Yeni Denetim Kurulunun oluşturulması (3 Asil 3 Yedek)

9.İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul-Aile Birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

10.Dilek ve Temenniler

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı  için okulumuz öğrencilerini taşıyacak   servis araçları belirlenecektir. Servis  çalıştırma işine talip olacak gerçek ve tüzel kişilerin gerekli belgeleri 01/09/2022 Perşembe Günü saat 16:00´a  kadar okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. (Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.)

İşin Niteliği: Okulumuzun (Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip lisesi) 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı öğrenci servis taşıma işi.

•  Şartname ve ekleri Okul idaresinden imza karşılığı bedelsiz olarak teslim alınacaktır. • Servis  çalıştırma işine son başvuru tarihi ve saati: 01/09/2022 Perşembe Günü saat 16:00´a (Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.) • Taşımacıyı tespit işi için Taşımacıyı Tespit Komisyonunun toplanma yeri tarihi ve saati: Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip lisesi 2. Kat toplantı Salonu 02/09/2022 Cuma Günü Saat 15:30 (Bu saatte okulda hazır olmayan firma ya da şahıslar ihaleye katılamazlar.) • Tahmini taşınacak öğrenci sayısı 270 ve araç sayısı 18'dir. (En az 6 (altı)  adet araç öz mal olmalıdır).

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenilen belgeler şunlardır:

1)      Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

2)      Gerçek kişi olması hâlinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

3)      Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4)      Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,(En az 6 araç)

5)      Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu, (En az 6 araç)

6)      Tahdit ve/veya tahsis uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri,

7)    Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi,

Gülnur ÇAT                                                                  Zeynep GÜL

Okul Müdürü                                                            Okul-Aile Bir. Başk

Kom. Başk                                                                           Üye

May

Öğrencilerimize yaptığı çalışmalar için Canva ile hazırladığımız katılım sertifikalarımızı dağıttık.

Nis

Okulumuzda görev yaptığı esnada rahatsızlanarak rahmeti rahmana kavuşan değerli hocamız Hasan SEYMEN'in ismini verdiğimiz kütüphanemiz...