T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Gülnur ÇAT - Okul Müdürü

2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nda İngilizce öğretmeni olarak göreve başladı. 2015 yılına kadar Elazığ ve İstanbul’da çeşitli okullarda görev yaptı. 2015-2020 yılları arasında İstanbul, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro’da görev yaptı. Ulusal ve uluslararası, hibeli ve hibesiz birçok proje yazdı ve yürüttü. Yazdığı projelerle birçok eğitimci ve yönetici Avrupa’nın çeşitli kentlerinde eğitim gördü. Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Tezli Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 2021 Eylül ayı itibari ile okulumuza Müdür olarak atanmış ve göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk annesidir.  

Uzmanlık Alanları  

▪TÜBİTAK Bilim ve Araştırma Projeleri,  

▪ Kalkınma Ajansı Projeleri,  

▪ Avrupa Horizon Projeleri,  

▪Erasmus+ Projeleri:Okul Eğitimi, Bölgesel Karma Stratejik Ortaklıklar, Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği ve Politika Reformuna Destek (KA101,KA102, KA105, KA201, KA202, KA229, KA347),  

 ▪Tuzla Bilim Buluşmaları, Tuzla Okçuluk Okulu, Uygulamalı Sinema Okulu, Sosyal inovasyon ve Girişimcilik, Ulus Ötesi Kardeş Okul Projeleri, İki Tuzla Kardeşliği, Mesleki Eğitimde Erken Okul Terkini Önleme, Din ve Sanat, Yeteneklerin Keşfi, Öğretmen Mesleki ve Kişisel Gelişim Eğitim Programları, e-Twinning gibi birçok hibeli ve hibesiz, yerel ve uluslararası farklı projeler yazıp yürüttü. 

▪ 7 farklı ülkenin üstün yetenekli çocuklarının tanımlanması, stratejileri ve politika önerilerini içeren 5 dilde çevrilen Ore Book (Cevher Kitap) kitabının yazarı ve editörüdür. ISBN: 978-605-68919-0-8  

▪ “İki Tuzla Kardeşliği” projesi kapsamında proje etkinlik faaliyeti olarak 1600 yılında el yazması olarak Muhammed Hevai Uskufi tarafından yazılan ilk Boşnakça-Türkçe sözlüğün basım, derleme ve yayın kurulunda yer aldı. ISBN: 978-975-96749-9-1  

▪ 2017-2019 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarında uzman değerlendirmeci olarak görev yaptı.  

▪ 2023 Vizyon Belgesi Tuzla Çalıştayı, 2018, 

▪ Okul Öncesi Eğitim Tuzla Çalıştayı, 2019, 

 ▪Mesleki Eğitimde Okul Sanayi İşbirliği Tuzla Çalıştayı, 2019

▪ European Research & Innovation Days Policy Konferansı: 2021-2027 dönemi için uygulanacak olan Avrupa Horizon’ın Brüksel merkezdeki arge çalışmasına AB Komisyonu tarafından davet edildi. Yeni dönem AB projelerinin vizyon ve bütçesi üzerinde çalışmalarda bulundu.  

Aldığı Bazı Ödüller ve Sertifikalar  

▪ 2 Adet Üstün Başarı Belgesi  

▪ 2 Adet Maaşla Ödüllendirme  

▪ Youthpass Sertifikası – Estonya Ulusal Ajansı (Tallinn, Estonya)  

▪ Europass Sertifikası – South Eastern Training Academy (Almanya)  

▪ Europass Sertifikası – Toli Zordumis- (Makedonya)  

▪ Europass Sertifikası – Scoala Gimnaziala Numarul ( Bükreş, Romanya)  

▪ Europass Sertifikası – Powiatowe Centrum Edukacyjne (Polonya)  

▪ Europass Sertifikası – Athenee Royal Serge Creuz (Brüksel, Belçika)  

▪ Uluslararası Erken Okul Terki ve Koçluk Hizmet içi Eğitim Sertifikası- Athenee Royal De La Rive Gauche (Brüksel, Belçika)  

▪ Communities of Practice Leadership, Lessons Learned and Tacit Knowledge Elicition Eğitim Sertifikası  Columbia University-( Amerika Birleşik Devletleri)   

▪ İyi Uygulama Proje Ödülü- Türkiye Ulusal Ajansı (Türkiye)  

▪ İyi Uygulama Proje Ödülü- Avrupa Birliği Komisyon’undan (Brüksel, Belçika)   

▪ Avrupa Konseyi Ortak Dil Kriterleri Çerçeve Programı kapsamında Yabancı Dil Sertifikası- (Amerika Birleşik Devletleri)