Little Story Tellers İsimli e twining projemiz Ulusal Kalite Ödülü ile birlikte Avrupa Kalite Ödülü almış, Avrupa Özel Ödülü ile e-twinning Okulu Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Little Story Tellers isimli e twining projemiz 2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılında Türkiye, İtalya, Gürcistan ve Azerbaycan ortaklığı ile 14 farklı okul tarafından yürütülmüştür.

Proje kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile masallar drama yoluyla çalışılmış ve proje kapsamındaki öğrencilerin çalıştıkları masalları anasıfı öğrencilerine aktarması sağlanmıştır.

Projemiz Ulusal Kalite Ödülü ile birlikte Avrupa Kalite Ödülü almış, Avrupa Özel Ödülü ile e-twinning OkuluEtiketi almaya hak kazanmıştır.

Projede yer alan öğrencilerimize, velilerimize, Koordinatörümüz Sezayi Ballikaya'ya ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

17-02-2024

Yayın: 17.02.2024 - Güncelleme: 17.02.2024 21:32 - Görüntülenme: 55